ساده ترین روش تولید بلوک فوم بتن استفاده از روش غالب های جداساز می باشد . در این روش فوم بتن داخل قالب های یک تا دو متر مکعب ریخته شده و سپس با جای گذاری پارتیشن ها به فواصل ۱۰ و ۱۵ و ۲۰ بلوک هایی فوم بتنی با همین ضخامت ها تولید می گردد .
این روش ساده ترین روش تولید بلوک فوم بتن می باشد که به پیمانکاران امکان تولید بلوک CLC در مقیاس کارگاهی را می دهد . البته این روش هزینه کارگری را بیش از هزینه های دیگر بر قیمت تمام شده بوک فوم بتن موثر می نماید و همین نکته از نقاط ضعف مهم آن است ولی در مجموع روشی ارزان و سهل الوصول به حساب می آید .
تولید بلوک فوم بتن با سیستم برش
روش دیگر تولید بلوک های فوم بتن ، سیستم برش می باشد که خود انواع گوناگونی دارد . در این روش فوم بتن داخل قالبی یک تکه ریخته می شود و پس از مدت زمان مشخصی ( بسته به سیستم برش انتخابی ) از قالب خارج گردیده و به ابعاد دلخواه برش می خورد . این روش به دلیل هزینه کارگری پایینتر باعث کاهش قیمت تمام شده بلوک فوم بتن می گردد ولی برای خرید سیستم برش به سرمایه گذاری اولیه بیشتری نیازمند است .
پانل های فوم بتن
البته به دلیل وزن بسیار کم بتن سبک میتوان فوم بتن را در قالب های پانلی در ابعاد بزرگ تزریق نمود و به جای بلوک ، پانل های با ضخامت دلخواه و ابعاد بزرگتر تولید نمود . این کار ضمن کاهش هزینه های کارگری تولید ، در زمان مصرف نیز سرعت اجرای دیوارها را چندین برابر افزایش میدهد. همچنین دیوارهای اجرا شده توسط پانل های فوم بتن به دلیل یک پارچگی ، عایق تر بوده و مصرف مصالح پشت و روی در هنگام عملیت نازک کاری به میزان چشمگیری کاهش میابد .